VR ja AR ratkaisut

syventävään ja henkilökohtaiseen brandin tukemiseen


Virtuaalitodellisuudella ennen kaikkea luodaan kokemuksia. Versoteq luo VR-ratkaisua erilaisille organisaatioille riippumatta toimialasta. Voimme luoda mitä tahansa virtuaalisista ja interaktiivisista tuote-esitteistä kokemuksiin ja sieltä aina vaikkapa virtuaaliseen kosketukseen asiakkaaseen. Tahdomme luoda kanssanne tarinoita ja kokemuksia jotka koskettavat yleisöänne.

Teknologialtamme olemme alusta-agnostikkoja, joten pystymme luomaan sisältöä Google Cardboardista Samsung Gear VR:lle, Oculus Riftille, HTC Vivelle, sekä lähes mille tahansa muulle alustalle.

Virtuaalinen kauppa

Tämä palvelu tarjoaa jälleenmyyjille mahdollisuuden kohdata asiakas täysin uudella tavalla. Toisin kuin fyysisessä kaupassa virtuaalisen todellisuuden kautta toteutetussa kaupassa asiakas voi päätelaitteen kautta selata kaikkea mitä kaupan varastossa on, tutkia, yhdistellä, jopa nähdä miten tuote toimii. Tämä kaikki ilman kaupalle syntyvää hävikkiä. Kun asiakas on tutkinut asioita voi hän helposti palata todellisuuteen ja tehdä ostoksensa. Toisaalta, mikään ei estä kauppaa olemaan vain keinotodellisuudessa ja postissa.

Kiinteistöjen ja kotien suunnittelu

Virtuaalitodellisuus toimii menetelmänä jolla asiakas voi nähdä ostokohteensa ennen kuin hän tekee ostopäätöksen. Kukaan ei halua ostaa sikaa säkissä ja VR-maailman kautta asiakas pääsee rakentamaan kotinsa, kiinteistönsä ja jopa sisustuksensa ennen kuin hän päättää sijoittaa ostokseensa. Jopa ennen kuin rakennusta on edes fyysisesti olemassa. Samoin voimme luoda kiinteistöjen välittäjille työkalut joille he päästävät mahdolliset asiakkaansa näkemään niin talot kuin tilukset suoraan kotoaan, ilman paikalle tuloa.

Multimediatuotannot

Voimme yhdistää eri medioista asiakkaillemme erilaisia teoksia. Voimme yhdistää 360-asteisia videoita ja kuvia, ääntä ja liikettä. Olemme erikoistuneetkin 360-asteisiin medioihin ja voimme auttaa ja neuvoa asiakkaitamme myös luomaan omaa sisältöään.