Massakustomointi

3D web-applikaatiolla

Katso myös Peacock Infograph referenssi esimerkki!

Modulaarista järjestelmäämme käytetään monissa kuluttajatason massakustomointiapplikaatioissa ja järjestelmäämme kehitetään jatkuvasti eteenpäin.

Tällä tasolla ohjelmistomme seuraavat seuraavia sääntöjä:
• Helppo ja intuitiivinen käyttää
• Eivät ole turhan monimutkaisia
• Helppo muuttaa
• Stabiileja
• Taloudellisia kokeilla

Esimerkiksi esineiden veistämistä tulee käyttää harkiten, koska käyttöliittymästä tulee helposti liian monimutkainen peruskäyttäjälle.

Luomme kustomointiohjelmistomme modulaarisista kirjastoistamme niin, että liitämme mukaan vain sellaiset toiminnot joita oikeasti tarvitaan. Näin ohjelmisto on kevyt alustalle ja nopeasti luotavissa. Jokaisen ohjelmiston mukana tulee liittymät verkkokaupoille sekä/tai luomisjärjestelmille. Voimme tarvittaessa myös luoda kokonaisen infrastruktuurisivuston asiakkaallemme.

Lähtökohtana toteutuksille on pieni toimitusmaksu sekä royalty- tai lisenssipohjainen toteutus. Jos valikoimastamme löytyy jo valmiina toiminnallisuus jota tarvitaan, toimitusmaksu on hyvin pieni. Tapauskohtaisesti voimme sopia kokeilujaksosta jona aikana kustannuksia ei synny vaan asiakas voi päättää onko tuote sopiva heidän tarkoituksiinsa. Ota yhteyttä meihin referenssidemoihin tai muihin kysymyksiin liittyen. Voit luoda myös oheisella sovelluksella itsellesi 3D-tulostettavan kolikon joko omalla kuvallasi varustettuna tai käyttäen meidän esimerkkikuviamme.