LISÄTTY (AR) JA VIRTUAALITODELLISUUS (VR)

Teollisuudelle myynnin ja markkinoinnin edistämiseen interaktiivisen 3D-visualisoinnin avulla


Mitä lisätty tai laajennettu todellisuus oikein on?

Laajennetulla todellisuudella tarkoitetaan sitä, kun käyttäjän ympäristöön sijoitetaan digitaalista tietoa ns. tosiaikaan. Se käyttää olemassa olevaa ympäristöä ja näyttää sen päällä uutta tietoa kuten 3D-malleja, videota, tekstiä, animaatiota tai melkein mitä vaan.

Tuotevalikoimaamme kuuluu erikoisvalmisteiset AR-ratkaisut joita voidaan käyttää tuotteiden valmistuksessa, kulttuurien opettamisessa, arkkitehtuurissa, hyvinvoinnin ja terveyden edistämisessä. Koska kaikki ratkaisumme ovat asiakaskohtaisesti räätälöityjä, niin meillä on vain taivas ja asiakkaan mielikuvitus rajana.

TEOLLISUUDEN TUOTTEET

Pystymme muuttamaan CAD-mallinne moderneiksi, toimiviksi, digitaalisiksi tuote-esitteiksi. Laajennetun todellisuuden avulla voitte esitellä tuotteitanne kustannustehokkaasti sekä interaktiivisesti kaikille asiakkaillenne. Voitte demonstroida tuotteen toimintaa, materiaalien alkuperää ja liikennettä, voitte jopa virtuaalisesti purkaa tuotteen ja esitellä sen osia.

  Perinteinen toteutus:
 • Raskas CAD-ohjelmisto ja ympäristö 3D-mallien esittelyyn
 • Paperiesitteet tai suuret tuotekatalogit
 • Joudut ottamaan tietokoneen esille PDF-tiedostoja varten
  Lisätyn todellisuuden (AR) ratkaisu:
 • Voit esitellä kaiken kokoisia tuotteita 3D-muodossa ja esitellä niitä kaikista tarvittavista kulmista
 • Toimii missä tahansa kaikilla laitteilla
 • Henkilökohtainen ”kosketus” tuotteeseen
 • Näyttävyys ja Wow-elämys

ARKKITEHTUURI JA DESIGN

Laajennetun todellisuuden teknologioilla asiakkaalle on helpompi esitellä arkkitehtuurisia ratkaisuja, helpompi selittää miltä ne näyttävät ja miten ne toimivat. Samoin sisustusta on helpompi esitellä ja myös rakentaa. Näin ostospäätös helpottuu ja nopeutuu koska asiakkaat ymmärtävät projektin paremmin.

MUSEOT

Laajennetulla todellisuudella synnytät elävän museon.

Pienet tekstit eivät koskaan riitä kertomaan tarpeeksi maalauksesta tai esineestä. AR-oppaalla saatat kaiken eloon. Tekstit, kuvat, videot tai jopa 3D-mallit voidaan virtuaalisesti sijoittaa museoesineeseen. Kuvittele vaikkapa asemuseo jossa sotisovissa olevat sotilaat taistelevat ympärilläsi.
Voit lisätä museoon tai esittelyyn opettavaisia pelejä, tai vaikkapa luoda kanssamme ihan kokonaan pelin. Voimme vaikkapa rakentaa lautapeliin interaktiivisen ohjekirjan ja oppivan tekoälyn yksinpeliä varten, tai voimme vaikka viedä pelisi internettiin moninpeliä varten.

LISÄTYN TODELLISUUDEN TUOTE-ESITTEET

Kokoa virtuaalisesti tuote suoraan esitteen sivuilla tai anna lisätietoja 3D-mallin avulla suoraan paperisen esitteen päällä. Voit kertoa tuotteen tarinan videon avulla ja antaa asiakkaan tutustua lisätietohin silloin, kun se hänelle parhaiten sopii.

KÄYNTIKORTTEIHIN ELOA

Interaktiivinen sisältö käyntikortissa auttaa kortin saajaa muistamaan sinut ja antaa hyvän ensivaikutelman. Käyntikorttiin voidaan lisätä vaikkapa henkilön hahmo kertomaan tuotteesta, yrityksestä tai palvelusta hauskalla ja informatiivisella tavalla. Tarinat kerrotaan digitaalisesti ja yhdistetään perinteiseen sisältöön.
KOKEILE AR-DEMOAMME
QR-koodi tai käyntikorttimme toimii kohteena. Tallenna kuvake klikkaamalla sitä tai tallenna se hiiren oikealla painikkeella ja valitse “tallenna nimellä”.


versoteq_qr_code


versoteq_business_card_target